det går verkligen inte...

jag börjar snart gråta av frustration,det går bara inte!!! jag blir så arg, jag vill inte!

åt helvete med den här j*vla artikeln...

hur svårt kan det vara att skriva en artikel om läppstift?! tydligen fett svårt :@
så drygt....

Helgen

fredagen var nice. impulsshoppade lite efter skolan. hittade en svart väska,en ljusblå klänning med vita prickar, en lila bh och trosor. blev medlem i H&M-Club också, det kändes vuxet. något som var fett störande var att någon satt ett lås på min cykel så jag fick släpa hem den. åkte till enköping efter att ha fixat och donat lite. blev en ridtur i sandtaget,mycket trevligt,härligt väder och snäll häst. sen hade vi stallmöte. åkte hem till mami&papi och åt pizza och glass. gejje och svenne var och hälsade på så jag var lite social. duschade och hämtade upp min älskling på tågstationen.

lördagen började tidigt med utsläpp av hästar. blev en snabbis på ridbanan sen.prudy var superduktig. tuggade vitt skum som en riktig dressyrhäst :) duschade och åt lunch innan hela familjen åkte till västerås. började på hööks,blev 3 par ridbyxor, 1 flisjacka, 1 väst och ett par vinterridstövlar.sen var vi in på intersport och jg köpte strumpor. efter det var det nisses som gällde, hittade tre par ridstrumpor och en massa andra trevliga hästgrejer. blev en skinnsoffa också.sen var alla jättearga så vi åkte till ikea och fikade. åt två korvar och en cheesecake. det var halva priset i fyndhörnan, så det blev en väldans massa platta paket...fick en mjukglass sen och innan vi klara för dagen stannade vi på godisstoppet. jag köpte faktiskt inget godis! hjälpte till att bära upp lite grejer och sen tog jag bussen till älsklingen. blev bjuden på smörgåstårta och ananaspaj,mycket gott.

söndag var det sovmorgon :) åt god frukost sen försvann älsklingen iväg ett tag så jag satt i solen och läste ett tag. fick riktigt fin bonnbränna ;) åt lite mera smörgåstårta. blev bjuden på glass på stationen så nu har jag smakat cornetto citron, den var god´. efter att ha sagt hejdå traskade jag upp till lägenheten. fixade lite innan jag åkte hem till maria och hälsade på henne och matilda. alexandra kom också förbi en stund. åkte till stallet och tog in hästarna,gick bra. sen åt jag middag och hjälpte till att bära ned sängarna. åkte till maria igen och var med henne och alexandra ett tag innan jag fortsatte till uppsala.

nu sitter jag här i sängen, alldeles ensam och väntar på ett samtal.........som just kom :)


Tjingeling

plugg, plugg, plugg

känns bättre nu än i måndags iaf, var som sagt en mindre bra dag. nu när jag kan äta så är ju allting lite enklare. äpplen är gott btw.
i tisdags hade jag föreläsning tidigt, som vanligt....sen hade vi labb i typ tusen år, eller egentligen var det inte så länge,men vår lärare var sjuk så vi fick lov att dela lärare med den andra gruppen och stta och vänta en massa. när jag cyklat hem pluggade jag ett tag. sen köpte jag färgpennor och en bh. hade tänkt köpa mer kläder men hittade verkligen INGET, saknade min personal shopper där faktiskt. åt middag och pluggade lite till. hade en piggattack så jag var vaken alldeles för länge

var aptrött på onsdagsmorgonen men pallrade mej iväg till föreläsningen iaf.skrev klart en labbrapport innan ja cyklade hem och skrev rent föreläsningsanteckningar. åt lunch innan jag tog bussen till enköping. hämtade bilen och åkte ut till stallet. prudy hårade en hund ungefär..hade en mysig ridtur, hoppade ett dike och landade i ett kärr, då blev hon lite fundersam;) tog in de andra pållarna innan jag åkte till mamma och pappa och åt. for vidare till uppsala och däckade i säng

funderade hårt på att fortsätta sova imorse men sparkade upp mig själv. hade en total värdelös lektion sen, fick allvarliga flaschbacks till ettans datalektioner och tvåans mattelektioner.....käkade lunch innan jag åkte hem och pluggade lite. tog bussen till enköping vid två och fortsatte ut till stallet. blev ridbanan idag, prudy var duktig men lite lat, var mysigt iaf. åkte till mamma och pappa, åt middag, pluggade och fikade lite. sen blev det bussen till uppsala och nu sitter jag här. blir nog inget prat med älsklingen ikväll, skulle ut ikväll :( fast vi ses ju imorgon kväll

imorgon blir det labb. sen hem och fixa lite innan jag åker till pållen.

Klart slut

funderar alldeles för mycket just nu.........


inte min dag idag...

Dagen böjade dåligt redan igår, gick och lade mig alldeles försent. sedan kunde jag knappt sova för att jag hade så ont i magen:( var upp och spydde vid halv sex,blää! sen var jag så trött och mådde så dåligt att jag inte orkade gå på föreläsningen. skulle "bara" skriva ut en labbrapport innan labben började. det gick ju bra, inte! skrivaren hängde sig och sen hamnade hissen i källaren istället för på tredje våningen:@

nu har jag försökt anmäla mig tillkursen jag ska läsa i höst, men studera.nu är helt stört så jag har bivit tvungen att göra det typ tusen miljoner gånger så nu tänker jag skita i det här och gråta istället!

en jävla massa gnäll men jag är gnällig idag.

saknar dej!

Personal shopper

Köpte kläder den här helgen med och insåg att min älskling har stora talanger inom shopping. Hittade massa fina tröjor till mig,  i rätt storlek direkt! Tycker jag var väldigt imponerande med tanke på att jag själv nästan aldrig lyckas med det.
 Blev ganska så mycket kläder och andra grejer;

◊ vårjacka
◊ sommarjacka/kavaj
◊ halvlånga gråa mjukisbyxor
◊ en klänning med skärp
◊ två tjocktröjor med dragkedja
◊ två tjocktröjor utan dragkedja
◊ tre kortärmade tröjor
◊ tre linnen
◊ två skjortor
◊ Venus vibrance
◊ rakblad
◊ ansiktskräm
◊ ansiktsrengöring

Ikväll blir det middag med Danne & Carro och kanske spel.
Låter som en mycket bra plan enligt mig:)

Tjingeling

♥ 10 månader och 1 dag ♥

update

Förra helgen blev riktigt trevlig. var på inflyttningsfest som slutade på Platina och jag behövde inte ens visa leg:)
åt en massa pizza också, någon tyckte ju att två familjepizzor var lagom till tre personer ;) men gott var det, har kommit på att jag visst gillar chau chau. söndan var bakisdag. hann dock med en jöttemysig ridtur i det underbara vårvädret. var hem en sväng till mamma och pappa, käkade och kollade parlamentet. sen for jag till uppsala för att tentaplugga.


sen blev det ju lite rörigt och jobbigt där, eller snarare ganska så jätterörigt och jättejobbigt.....:(
fick iaf finbesök på måndgkvällen, Alexandra, Amanda och Maria snurrade runt halva uppsala för min skull, tack sötnosar.

på tisdagen åkte jag till stallet och Prudy fick nya skor. var ju jättefint väder så vi tog en jättemysig långrunda:) sen åt jag lunch med mamma, Andreas och Jakob på och gick på stan en stund. Älsklingen kom så vi kunde åka hem och kolla läget......sen bar det av hem till honom för att fortsätta pluggandet. hann även med en fika hos hans syrra.

onsdagen var det upp tidigt och plugga som gällde. fick skjuts till tentan som nog gick ganska bra. sen var jag till lägenheten och hämtade kläder innan jag åkte hem till älsklingen igen. blev film på kvällen, Duplex. den var rolig:)

torsdagen var det sovmorgon, mysigt. åkte till skolan för kursintroduktion och en föreläsning. köpte även kurslitteratur för över 1000 kronor. kul värre. kom hem till älsklingen och fick god kaka :)

fredagen tog jag mig ledigt från skolan,myste med älsklingen istället. åkte till stallet på eftermiddagen och tog en barbackatur i skogen. efter en sväng förbi donken åkte jag hem till Maria. blev en massa skitsnack med henne och alexandra och amanda. åkte till älsklingen vid halv två.

lördagen var det upp vid sex som gällde. hästarna var snälla att släppa ut. efter lite iskrig åkte jag och älsklingen till enköping och hämtade anders och amanda för att sedan fortsätta till Barkarby. Hittade 5 par skor, 2 par jeans och 1 par shorts. lyckad dag fast jag blev lite hungrig och tjurig på slutet. åt jättegod middag när vi kom hem och sen sov jag.....

söndagen var jag ganska så trött. vid halv två fick jag skjuts hem till moster av älsklingen. hade födelsedagsfika för Jakob. mysigt att träffa alla. vid sex skjutsade jag in andreas till träningen och åkte ut till stallet. prudy var jätteknasig, skyggade fyra gånger. men annars var hon jätteduktig. tog in de andra hästarna och hämtade andreas på vägen hem till moster. åt lite middag innan mamma skjutsade mej til bussen.

igår var det plugg som gällde och det blir inte så mycket annat idag heller. ska skriva lite till på min labbrapport innan jag ska ut och powervalka lite, äta middag , kolla simpons och plugga lite till.


Tjingeling!