Hedersvakt, hästar och högvakt

hade en skön långhelg med kim och prudy.

Söndagen ägnade vi nästan hela dagen åt att boka hotell och flyg, det var lättare sagt än gjort. hittade ett bra hotell och ett relativt billigt flyg till slut. tog en sväng i skogen med prudy och sen tog jag taxi (stekigt :D ) in till enköping. där hade kim och jag picknick med Mcdonalds-mat i klosterparken. det var mysigt, en räv kom och hälsade på :) sen åkte vi hem till mej och sov.

på måndagen blev det lunch på Cafe Wickmans,en nachotallrik. hann med att både rida och ut och springa en stund innan jag åkte tillbaka till kungsängen.

tisdagen var vi hedersvakt åt ÖB och tyska försvarsministern på Karlberg. det roligaste var att vi glömde kaptenen när vi skulle åka dit,oops :P På kvällen åkte vi in till kavellerikasern och red.  Vi red ut, jag fick rida i täten och hålla ordning,fast det behövdes inte, hästarna var lugna och snälla. sen åkte vi tillbaka och slutade för kvällen.

på onsdagen åkte vi till slottet och påbörjade högvaktsdygnet. farmor, Lasse och Birgitta var där och kollade på vaktavlösningen och fotade en hel del :) Stod post mellan 8-10 och 2-4 på natten, så det blev inte så mkt sömn under natten,men men.

i torsdags var det valborg och kungens födelsedag så vi hade mkt att göra. jag stod som vakt i publiken i 2 1/2 timme, lite tråkigt för jag såg inte så mkt av det som hände på borggården. efter avlösningen åkte vi tillbaka till kungsängen och vårdade sakerna och låste in vapen. sen åkte vi hem :) åt laxpudding och sen somnade jag. min första nyktra valborg på 5 år....

i fredags städade jag mitt rum. red en lugn tur med kia och threllec i det fina vädret. hälsade på mormor och morfar och visade bilder från högvakten. på kvällen åkte jag hem till kim.

igår tog jag det mest lugnt. när kim åkte till jobbet åkte jag hem och åt lunch sen började jag packa. hälsade på tobbe och stig som var nere hos mormor och morfar. sen packade jag klart och spelade simpsonstvspel :) Åt lite kebabpizza innan pappa skjutsade in mig till stan. tog vägen förbi stallet och pussade på prudy. kim och jag fikade på balkongen innan vi sov :)

idag har jag inte gjort så mkt. ätit fukost typ. ska duscha snart och sen ska vi åka till arlanda och sen london :):):)
ska bli jättekul!!

Puss och kram